Promotie voeren!

Autodelers vinden

Als je beslist om te autodelen, komt het erop aan om andere geïnteresseerden te contacteren en mensen te vinden die bij jou en je autogebruik passen. Hieronder vind je enkele handige tips.

1. Spreek over autodelen met familie, vrienden, kennissen, buren, in de vereniging waar je actief bent,... en maak er je voornemen om te autodelen bekend. Het zet mensen aan het denken. De ervaring leert dat dit een snelle manier is om dichtbij je woonplaats potentiële autodelers te vinden.

2. Maak je voornemen bekend via vraag en aanbod op deze website. Je vindt er een interactieve kaart waarop jouw gegevens, en die van andere geïnteresseerden zichtbaar zijn. Op die manier zie je in één oogopslag of er reeds potentiële autodelers in je buurt wonen.

3. Leden kunnen op vraag een handig individueel promo-pakket krijgen met folders, affiches en flyers waarop je contactgegevens kunt noteren. Je kan ze verspreiden onder de lokale middenstand of achterlaten bij buurtverenigingen, de lokale wereldwinkel, enz...