Pechhulp VAB

Pechbijstand Benelux 
De Pechbijstand Benelux garandeert dat het wagenpark van je autodeelgroep optimaal mobiel blijft. Want bij autopech of ongeval in de Benelux kan je altijd rekenen op de snelle interventie van de VAB-wegenwachters. Zelfs midden in de nacht ben je zeker van hun ongeëvenaarde vakkennis. Je kunt ook kiezen voor een vervangwagen, die door de VAB-wegenwachter wordt opgehaald en gebracht. Zo blijft het tijdverlies altijd tot een minimum beperkt.

Technische Bijstand Europa
Je kan perfect op reis gaan met de autodeelwagen als je die uiteraard voldoende ruim op voorhand reserveert. Zou het dan niet jammer zijn dat je op weg ernaartoe wordt tegengehouden door pech of een ongeval? Daarom bieden we ook Technische Bijstand Europa. Met deze formule ben je in de Europese landen (exclusief Turkije) zeker van pechverhelping op VAB-niveau. Bij onherstelbare panne of schade regelen wij de repatriëring van het voertuig en de inzittenden. Technische Bijstand Europa is de perfecte uitbreiding op Pechbijstand Benelux.

Hieronder vind je een overzicht van de opties:

   Pechhulp Pechhulp met gewone vervangwagen Pechhulp met een lichte vracht als vervangwagen
Benelux € 62,20 € 102,60 € 149,90
Europa  € 125,80 € 199,30 € 246,60*

* type lichte vracht als vervangwagen is enkel beschikbaar in de Benelux, in Europa krijg je dan een gewone personenwagen als vervangwagen

Praktisch

Als je een pechhulp wil afsluiten kan je terecht op www.carsharinginsurance.be

Bij pech bel je de onderstaande nummers met vermelding van het lidmaatschapnummer: 55654847

Het oproepnummer nationaal: 078 222 222